Заходи безпекиу зв’язку з COVID-19
Персонал готелю “Французький квартал” дбає про безпеку кожного гостя. Саме тому ми дотримуємось рекомендацій ВООЗ та МОЗ України щодо запобігання поширенню епідемії.
Умови поселення до готелю
Просимо вас враховувати зміни, які почнуться з 1 листопада.
Згідно Протоколу №68 від 28.10.2021 р. постійної комісії з питань ТЕБ та НС у Києвi встановлено з 00:00 годин 01 листопада 2021 р. “червоний” piвeнь епiдемiчної небезпеки поширення гостроi респiраторної хвороби COVID-19.
Відповідно до Постанови №1236 від 09.12.2020 р. КМУ та Проколу № 66 від 22.10.2021р. постійної комісії з питань ТЕБ та НС при “червоному” рівні, ми зможемо приймати гостей старше 18 років лише на підставі одного з документів:
✓ Сертифікату про вакцинації у паперовому вигляді (чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного веб порталу електронних послуг) або у додатку Дія.
✓ Негативного результату тестування на Covid-19 методом ПЛР-тест
✓ Експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу SARS-Co V-2, який чинний протягом 72 годин.
Діти до 18 років допускаються до проживання без ПЛР-тесту та COVID-сертифікату.
Весь персонал, який буде працювати у готелі вакцинований.
Ми турбуємося про здоров’я всіх наших гостей та персоналу!
Ми дбаємо про вашу безпеку
- Весь персонал готелю має внутрішній сертифікат про повну вакцинацію
- У готелі проводиться температурний скринінг усім працівникам перед початком робочої зміни
- Працівники, в яких при проведенні температурного скринінгу виявлено температуру тіла понад 37,2° C або ознаки респіраторних захворювань не допускаються до виконання обов’язків.
- На вході в готель і в коридорах організовані місця для обробки рук спиртовмісними антисептиками з концентрацією активно діючої речовини понад 60 % для ізопропілового спирту та понад 70 % для етилового спирту.
- Дозволяється одночасне перебування відвідувачів у вестибюлі не більше однієї особи на 10 квадратних метрів площі.
- Допуск відвідувачів та перебування у готелі (за межами кімнати) дозволяється лише у респіраторі або захисній масці так, щоб були покриті ніс та рот.
- Адміністрація готелю не допускає утворення черг у місцях можливого скупчення відвідувачів.
- Харчування в готелі може бути організоване шляхом доставки їжі в кімнати за попереднім замовленням відвідувачів.